Studio ZienergiekOver Studio Zienergiek

Ik ben Brenda Hengst en heb Studio Zienergiek opgericht.

Samen met mijn partner en onze dochter woon ik met veel plezier in de Randstad. Naast de zorg voor onze dochter heb ik ook de (mantel)zorg voor mijn moeder.

Vijfentwintig jaar ervaring

Meer dan vijfentwintig jaar heb ik, in verschillende functies, binnen de verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt. Kijkend naar al die functies is er een duidelijke rode draad in mijn werkwijze te herkennen, namelijk; hoe doe je het goede voor de cliënt en zijn naaste, bestaande situaties anders bekijken, het verbinden van alle betrokken partijen en op een constructieve manier samenwerken.

Mijn lijfspreuk; ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder!’ is niet uit de lucht komen vallen. In mijn dagelijks werk en privéleven heb ik dit meermaals ervaren. Uit eigen ervaring hoe het samenwerken met familie/naasten en professionals is. Samenwerken klinkt zo gemakkelijk maar blijkt in sommige gevallen best ingewikkeld te zijn. Dat is jammer omdat je vanuit een goede samenwerking zoveel meer kan bereiken.

Driehoekskunde

Driehoekskunde helpt daarbij. Het is breed toepasbaar in de zorg, welzijn en het onderwijs.

Aan de hand van een driehoek wordt de samenwerking tussen familie, cliënt en professional bekeken. Zo simpel is het en tegelijkertijd kan het in sommige gevallen ook heel complex zijn.

Studio Zienergiek biedt verschillende diensten aan om deze samenwerkingen te optimaliseren, te verbeteren en/of tot stand te brengen.

Vragen?

Stel ze gerust